Why do we dream?

Heippa ja voi jeesus, mä lähden ihan kohta vuodeksi Ghanaan. En oikein osaa suhtautua tähän vielä, eikä edes tarvitse, mutta kohta täytyy. Ei vielä.

Mä haluan kertoa sulle ensin jotain ja ehkä vähän valottaa sitä, miksi mä haluan jakaa mun tarinan just sun kanssa. Sä olet ihmisenä varmasti joskus unelmoinut, haaveillut suuresti ja tahtonut toteuttaa jotain mikä tuntuu älyttömältä, ehkä jopa pelottavalta? No, mä voin kertoa, että se kaikki on ihan mahdollista. Sulla nimittäin on kaikki maailman energia sun puolella, tukemassa sua siinä, jos sä niin haluat. Jos sä niin uskot. Ainut mitä sun täytyy tietää, on itseasiassa tuntea. Lähtökohtana tuntea itsesi. Minkälainen tyyppi sun sisällä on? Kun riisut pikkuhiljaa kaiken ulkoisen pois itsestäsi, niin alat päästä lähemmäs todellista minuutta. Vaan kirjotellaan tästä aiheesta ihan erikseen sitten.

Mutta siihen tunteeseen vielä hetkeksi.

Se on nimitäin niin suuri voima sun sisällä, käsittämättömän voimakas ja omasta mielestäni silloin me voidaan puhua ihan sieluntason tehtävästä. Kun on kyse sieluntason tehtävästä, häviää aika ja mahdolliset esteet ja syyt toteuttaa se.  Sä et edes välttämättä ymmärrä sen energian määrää. Mutta se riittää että tunnet. Usko mua.

Unelmat meissä haluaa päästä syntymään. Sielu meissä pidättää jopa hengitystä, odottaa ihan äärettömän innoissaan hetkeä, jona me herkistyttäisiin kuulemaan sen kaunis kuiskaus. Kuiskaus mistä koko sun elämä saa ihan uudet värit. Unelma, minkä on tarkoitus herättää sun koko todellinen potentiaali tähän maailmaan. Tämä maailma haluaa nähdä just sun värit! Meidän täytyy vaan kyetä hiljentymään. Nimittäin se ei huuda. Ei niin todellakan. Voisin väittää, että sun unelman syntyminen on kunnioituksen arvoinen luomistyö, jonka on tarkoitus syntyä rakkaudella. Kaikessa luomistyön kauneudessaan se kunnioittaa itseään niin paljon, että se antaa sun kuulla itsestään, kunhan pysähdyt.

Mä pysähdyin noin 8 kuukautta sitten ja nyt mä olen menossa toteuttamaan mun suurinta unelmaani ja mä olen vasta 26! Siis mähän olen ihan lapsi vielä!

On puhdas siunaus, että kuin ihmeen kaupalla mä olenkin kuullut mun syvimmän unelman tähän astisessa elämässäni jo 21 vuotiaana, mutta silloin mä en vielä tiennyt että se oli unelma. Mä kyllä kuulin sen, kirjoitin siitä jopa vanhaan blogiini, mutta en mä tiennyt että se olisi ollut mun unelma. Saatoin mä kutsua sitä tuolla nimellä, mutta en mä käsittänyt mitä se sana itsessään edes merkitsee.

Mulla ei oikeestaan oo hajuakaan mistä tässä elämässä on kyse pohjimmiltaan rakkauden lisäksi, mutta sen mä tiedän, että tarkoitus on suuri!

 

Rakkautta sinulle unelmiisi.

Meri

 

 

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close