Elämä ylösalaisin.

Katsoa maailmaa nyt väärinpäin. Sitä tuntee olevansa nousuhumalassa kun veri valuu aivosoluihin. Koukuttavaa touhua kerrassaan. Kehityn aivan hurjan hitaasti, tai ainakin musta tuntuu siltä.

Mä oon aina tykännyt rimpuilla. Siis henkisesti sekä ihan fyysisesti. Yleinen apinointi ja kaikki mitä omalla keholla voikaan tehdä on mua kiehtonut jo aika kauan. Puolivuotta siten löysin käsilläseisomisen ihmeellisen ja niin haasteellisen maailman, että ohi ei voitu mennä. On aina outoa miten yhden jutun kohdalla hoksaa pysähtyä vaikka kaasu pohjassa mentäessä, moni asia joskus jää huomaamatta. Noh, tarpeeksi kiinnostava juttu kun osuu kohdalle niin mulla itselläni on tapana innostua sata lasissa, onnistua  siinä jotenkin ja sitten lopettaa. Onnistun vähän ja se riittää, sitten oitis vaan nokka kohti uutta inspiraatiota. Kyllästyn ja tylsistys ihan pirun nopiasti, siitä se johtuu. Mutta tässä touhussa ei tuloksia tullut ihan niin nopiasti, joten piti antaa aikaa jotta näkisin, että musta on tähän. Ja mustaha on, ihan mihin vaan! Annoin siis aikaa. Pirun paljon, itseasiasa 6kk! Ja nyt meillä onkin suhde. Tarvitsen siis kohtuullisen paljon haastetta luodakseni jotain pysyvyyttä elämääni.

Aloin kiinnostua joogasta ja käsilläseisomisesta melkeinpä yhtäaikaa, joten siinähän ne oli, tukemasa toinen toista yhdeksi. Hyvä paketti, kaks yhden hinnalla. Kiitos Herra.

Ihan mahtavaa on huomata kuinka vaatii itseltä liikoja, aivan siis naurettavaa! Mutta miten ihana on höllätä kovasta kurista itseä kohtaan. Saan siis hengittää. Yksin tai omin voimin mä en näitä asioita itsessäni ole huomannut. Ihmiset mun lähellä näyttää mulle päivittäin millainen tyyppi mä olen. Missä olen hyvä ja missä tarvin harjoitusta. Mutta niin, mä hölläsin siis tarpeestani olla paras ja hyvä käsilläseisoja heti alkuun ja päätin kattoa ajan kanssa, mutta riitävällä harjoittelulla päivittäin. Nyt mä olen saanut onnistumisia, vaikkakin pieniä, mutta just sen verran isoja, että haluan heittää käsille aina joka paikassa missä vaan on seinä, puu tai tilaa vetää ympäri vaikka jos tasapaino pettää. Ja saa pettää rauhassa, mä vasta harjoittelen!

Joogan avulla oon saanut oppia rauhallista kärsivällisyyttä edetä asioissa hitaasti. Nyt yritän hyödyntää tätä oppia käsien päällä. Ja se tuottaa tulosta. Tasapainossa kun ei voi olla heti, ei vaan mitenkään. Vaikka niin kovasti haluaisin. Kun yritin väkisin saada nopeasti tuloksia, niin kaaduinpa aina. Seinään. En todellaakan pysynyt tasapainossa ilman seinää. En pysy vieläkään, en edes minuuttia. Mua jopa ärsyttää tuon faktan myöntäminen. Siis sen, että en heti oo paras? Voi morjens.

Tärkein ymmärrys on ollut kuitenkin se, kun huomasin tarvitsevani tasapainoa joka alueelle elämässäni, kun hoksasin että se ei ole itsestäänselvyys. Eikä sitä voi väkisin pakottaa tulemaan. Sitä pitää harjoitella, ihan tosi tietoisesti. Mutta mitä on tasapaino?

Vaaka

Tasapaino tuntuu hyvältä. Se näyttää hyvältä ja sen myötä elämä soljuu aika kivasti. Sen eteen siis kannattaa opiskella hieman. Jokaisella on oma henkilökohtainen polku ja sen tuomat vaikeudet ja haastet, mutta niiden tarkoitus ei ole paha vaan merkittävän hyvä ja tärkeä. Ne muovaa susta sen kuka sä oot. Elämä nimenomaan haastaa sut tutkimaan näiden mutkien kautta sua itseäsi ja sitä kuka sä olet. Kun tunnet vähän itseäsi, edes vähän, niin sun on paljon helpompi alkaa tasapainotella. Eikö? Jos sä et tiedä mikä painaa ja minkä verran, voi olla aika työlästä yrittää edes saada balanssia siihen vaakaan. joten tutki, tutki ja opiskele sitä minkälainen tyyppi sun sisällä asuu, mistä se nauttii ja mistä se hermostuu. Mistä se kuppi oikein menee nurin 😉

Siitä se lähtee, mun mielestä.

Joten uskon tämä lajin tulleen elämääni syvemmällä tarkoituksella, sitä kultaista keskitietä opettamaan. Silmiä avaamaan.

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close